Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Chestionar pentru consumatori

26 iunie 2017

Chestionar pentru consumatori

Chestionar pentru consumatori

     Au trecut 3 luni de la nasterea "La Onuca", un proiect care are ca scop principal promovarea unui stil de viata sanatos prin consumul de produse traditionale romanesti. In cele 3 luni am prezentat pe blogul nostru peste 20 de astfel de produse, iar dintre realizari se mai numara si un grup Facebook care aduna peste 600 de mici producatori si consumatori din toata tara. Asadar, ne dorim o mai buna promovare a produselor traditionale romanesti si o mai buna interactiune intre producatorii locali si consumatori.

     In continuarea activitatilor si initiativelor Onucai am conceput un chestionar destinat tuturor romanilor, din care sa reflecte stilul consumatorilor, preferintele culinare ale acestora, respectiv dorinta de a-si schimba stilul alimentar spre unul sanatos. Astfel, acest chestionar vine in folosul vostru, al producatorilor, pentru a afla cu ce public avem de a face, spre cine va destinati rezultatul sudorii, muncii voastre.

     Acest chestionar il puteti consulta aici (www.isondaje.ro/sondaj/528782269/1), iar primele rezultate vi le vom comunica peste o luna. Va invitam sa il distribuiti pe paginile voastre de socializare si site-urile voastre, va asteptam cu un feedback, sugestii si propuneri.

La Onuca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu