Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Comunitate

Comunitate

Comunitate

     Una dintre preocuparile Onucai este de a crea o atat de necesara comuniune, o interactiune intre micii producatori locali artizanali si iubitorii de produse traditionale romanesti. Una dintre cele mai importante lucruri in succesul produselor voastre obtinute cu atata sudoare este de a va apropia de consumator, de a-l convinge ca, ceea ce faceti este natural, ca isi merita valoarea. Pentru a face asta este foarte important sa va creati o pagina, unde sa furnizati date de contact, sa aveti expunere, ca astfel consumatorii sa poata ajunge usor la voi si sa aiba la dispozitie cat mai multe informatii, sa va afle povestea.
     In acest scop am venit cu crearea unui grup pe Facebook, 
unde am reusit sa adunam la un loc peste 200 de mici producatori. Era ceva necesar, este nevoie de o comuniune, interactiune si asociere intre acestia, o mai mare apropiere de consumatori.

     Tot in scopul crearii unei coeziuni am creat si anumite postari tematice venite in sprijinul micilor producatori locali:     In ce priveste consumatorii, am pregatit si pentru ei un chestionar care sa ne faca sa intelegem mai bine tipologia si nevoile lor, aici:


     In cele ce urmeaza, tot in acest scop, dorim sa recomandam si alte pagini sau organizatii care au misiunea de a promova micii producatori autohtoni, va asteptam si pe voi sa ne trimiteti un email la adresa laonuca@yahoo.com , sa ne spuneti povestea voastra, sa ne istorisiti despre ceea ce faceti, sau despre ceea ce fauriti in micuta voastra gospodarie. Asadar, recomandam:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu