2 iunie 2017
Placinte cu branza de vaci, ceapa verde si marar
Placinte cu branza de vaci, ceapa verde si marar
Va prezentam o reteta de La Onuca, de placinte cu branza de vaci, ceapa verde si marar.
Reteta pentru 14 placinte:
Reteta pentru 14 placinte:
- 1 kg faina alba
- 2 plicuri de drojdie uscata
- sare
- apa
- 1 legatura de marar
- 4 bucati de ceapa verde
- 800 g branza de vaci proaspata
Grupul micilor producatori artizanali si de produse traditionale romanesti
Grupul micilor producatori artizanali si de produse traditionale romanesti
Va invitam sa va alaturati unui grup in care se doreste apropierea si interactiunea intre micii producatori artizanali si de produse traditionale romanesti, precum si intre iubitorii acestor tipuri de produse. Asadar, va invitam sa adaugati si alti membri cunoscuti ca fiind producatori sau consumatori de produse locale, bio, eco, va invitam de asemenea sa publicati poze si descrieri despre ceea ce produceti, interactionati si alcatuiti o comunitate, pentru ca doar asa putem creste sanatos impreuna!
Grup creat de "La Onuca" https://laonuca.blogspot.com
28 mai 2017
14 mai 2017
Am fost la Targul Cetatii din Tg Mures
Am fost la Targul Cetatii din Tg Mures
Intre 11-14 mai 2017 a avut loc la Tg Mures Street Food Feast, organizat in cadrul Targului Cetatii din Tg Mures, pe unul dintre cele mai frumoase bulevarde ale urbei. Am fost si noi sa vedem ce se intampla si impresia generala a fost placuta.
Etichete:
Brânzică,
Dulceață,
Produse Bacău,
Produse Harghita,
Produse Mureș,
Săpunel
Abonați-vă la:
Postări (Atom)