Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Local Farmers' Market - 21 iulie, Tg Mures

18 iulie 2017

Local Farmers' Market - 21 iulie, Tg Mures

Local Farmers' Market - 21 iulie, Tg Mures

    Este bine ca exista in Tg Mures oameni frumosi ca si cei de la Petry, care organizeaza deja de mai multe editii "Local Farmer's Market", un targ cu produse locale. Noi, targumuresenii, ducem lipsa de genul acesta de evenimente, iar resursele de alimentatie sanatoasa si de piete care, furnizeaza cu adevarat direct de la producatori fara intermediari. Cei de la Petry au amenjat chiar si un muzeu si este cunoscut deja ca sunt o carmangerie cu traditie cu produse de foarte buna calitate. Noi vom fi acolo vineri. Voi?

     În curtea Muzeului şi Atelierului de Prezentare Petry (premiat la Hungarian Quality Product Award) vom organiza din nou evenimentul intitulat Local Farmers’ Market.



     Hai cu bicicletă la Local Farmers' Market ! Noi te premiem în cadrul evenimentului cu o limonadă răcoritoare!


     Dorim să ajutăm producătorii locali şi de asemenea să oferim cumpărătorilor posibilitatea de a achiziţiona în mod regulat produse sănătoase locale.


     Târgul oferă a gamă largă de produse locale şi tradiţionale, ca: produse din carne, lactate, miere, pâine de casă, gemuri, siropuri, vinuri, ţuică, legume, fructe, produse meșteșugărești.

Data târgului: 21 iulie 2017, vineri
Ora: 08:00-19:00

Haideţi să consumăm produse sănătoase şi să întărim economia locală!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu