Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Mananca local #1 Provocarea lunii August - 1 august 2017, Tg Mures

31 iulie 2017

Mananca local #1 Provocarea lunii August - 1 august 2017, Tg Mures

Mananca local #1 Provocarea lunii August - 1 august 2017, Tg Mures


"Asociația Urban Health by ClaIre și Clubul de Permacultură Mureș lansează provocarea #MănâncăLocal. Astfel, le propunem celor care își doresc să trăiască sănătos (în raport cu ei înșiși, comunitatea în care trăiesc și mediul înconjurător) ca pe parcursul lunii August să mănânce alimente ce provin din zona în care locuiesc.

Este alegerea participanților să hotărască ce înseamnă pentru ei "local". Recomandarea noastră este să cumpere, în limita posibilităților, alimente ce provin din surse aflate la maxim 100 km de casa lor, încercând ca două treimi din produsele alimentare pe care le consumă să provină din aceste surse locale. De asemenea, le recomandăm alegerea alimentelor cultivate organic (cu sau fără eticheta oficială), ori de câte ori este posibil.

La începutul fiecărei săptămâni a lunii August vom anunța tematica săptămânii respective și vom lansa o provocare care trebuie finalizată până la sfârșitul acelei săptămâni. Vor fi și evenimente conexe, iar cei care vor accepta provocarea vor avea șansa să câștige premii constând în lădițe de lemn pentru depozitarea alimentelor, sacoșe textile pentru cumpărături, semințe locale și alte premii surpriză."

Eveniment Facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu