Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Lactate de la Sinelli, Lacto Muntean

29 august 2017

Lactate de la Sinelli, Lacto Muntean

Lactate de la Sinelli, Lacto Muntean



Produs: Telemea dulce si cas din lapte de vaca

Denumire: Sinelli

Producator: Lacto Muntean
Localitate: Teaca, Bistrita-Nasaud
Traditie: din 1944

"Lactate pline de sanatate"


    In Piata agro-alimentara din Tg Mures, unul dintre putinele locuri in care reusim sa gasim produse sanatoase, exista un magazin de prezentare al unei fabrici de lactate din Teaca, Bistrita-Nasaud. Sinelli se lauda ca produce branzeturi si alte lactate 100% natural, fara aditivi alimentari sau conservanti. Noi am gustat ceva mai diferit, o telemea dulce din lapte de vaca, respectiv un cas din lapte de vaca. Am fi incercat si un iaurt, sana sau chefir, insa recipientele de 1 litru, singurele prezente in frigider, nu ne-au indemnat foarte tare, nefiind practice.

     "Sinelli este o societate cu capital privat romanesc infiintata in anul 1994. In anul 2008 a fost pusa in functiune noua fabrica din localitatea Teaca, construita prin fonduri SAPARD. Aceasta are capacitatea de a procesa 30.000 litri de lapte la 8 ore. Strategia care a mentinut aceasta societate pe piata lactatelor din Romania a fost intotdeauna calitatea produselor noastre, fabricate din lapte natural si cu ingrediente naturale. Lactatele Sinelli sunt obtinute in conditii de maxima siguranta alimentara si respecta ultimele standarde europene impuse in domeniu. Noua fabrica de procesare a laptelui a fost realizata prin programul SAPARD, fiind data in folosinta in anul 2008. Experienta noastra in domeniu este de peste 15 ani si garanteaza calitatea si succesul produselor noastre. Lactatele din gama Sinelli sunt naturale si nu contin conservanti."

     Gama de produse: lapte proaspat si smantana, cascaval, sana, iaurt, lapte batut, telemea, branza burduf si branza topita, branza de vaci si urda.






Pagina de Facebook Sinelli




Vezi <AICI> si alte produse incercate de noi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu