Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Taraba Virtuala, o aplicatie practica pentru micii producatori locali

29 august 2017

Taraba Virtuala, o aplicatie practica pentru micii producatori locali

Taraba Virtuala, o aplicatie practica pentru micii producatori locali


       Recent am auzit de Taraba Virtuala si ni s-a parut o idee foarte, foarte buna, in pas cu timpul, o atingere moderna la ceva clasic. Ne bucura actiunile unor astfel de tineri, care ne dau speranta ca se poate si la noi, ca totusi tara asta este frumoasa si nu este sortita inculturii si disparitiei valorilor autohtone.

     "Ne e dor de gustul proaspăt al legumelor și fructelor pe care tocmai le-am cules din grădina bunicii. Știm că roșiile pot avea forme ciudate, dar gustul lor intens ne poartă departe, tocmai în copilărie, când ne înverzeam alergând printre firele de roșii. Știm de la bunicii noștrii că o grădină se îngrijește cu multă migală, pasiune și dăruire, dar și cu ajutorul naturii. Gustul este influențat și el de cât de darnică este natura cu soarele și ploile, dar și de dragostea pe care o pune producătorul în îngrijirea plantelor."

     Taraba Virtuala este o platforma ce pune in contact clientii cu producatorii locali, prin crearea unei aplicatii care permite comandarea de fructe si legume proaspete prin intermediul unui telefon mobil.


     "Ușurăm munca producătorilor, salvându-le timp prețios pe care îl pot folosi cum doresc. Ne dorim ca ei să vândă bunătățile pentru care trudesc cât e ziua de lungă și să le fie apreciată munca de clienți mulțumiți! Timpul este o resursă importantă pentru noi toți, de aceea vrem să fie folosit cât mai eficient. Cumpărătorii vor vedea produse numai din locația lor. Dacă un producător din Suceava livrează doar în împrejurimi, nu are sens să afișăm produsele sale și la București. Excepție fac producătorii care au posibilitatea de a livra prin poștă sau curier în toată țara."

    Momentan doar cei din capitala beneficiaza de 4 producatori locali inscrisi la aceasta aplicatie, insa cei de la Taraba Virtuala sunt in cautare de persoane care sa se inscrie din toata tara! Si pentru ca inca mai este loc de imbunatatire, cei de la Taraba Virtuala asteapta sa dea curs si la alte metode de a sprijinii micii producatori locali, cum sunt deschiderea unor portite spre marile companii.

      "Companiile ce oferă angajaților lor fructe / legume proaspete săptămânal, pot comanda de la producătorii locali prezenți pe aplicația Taraba Virtuală. În felul acesta, angajații se pot bucura de fructe proaspete și cu gust autentic românesc, iar companiile pot susține economia locală."

     Puteți descărca aplicația Taraba Virtuală de pe App Store sau Google Play și comanda bunătăți proaspete de producătorii locali! Iar daca esti producator si vrei sa folosesti aceasta aplicatie, consulta intai rubrica "cerinte" de pe site-ul acestora.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu