Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Bike & Brunch la Voivodeni, Mures - 9 sep 2017

2 septembrie 2017

Bike & Brunch la Voivodeni, Mures - 9 sep 2017

Bike & Brunch la Voivodeni, Mures - 9 sep 2017



     "Dragi iubitori de mișcare și hrană sănătoasă, vă invităm sâmbătă, 9 Septembrie, la o drumeție cu bicicleta și un prânz local cu bucate alese ce va avea loc în Voivodeni, la ferma de permacultură #SanaTerraFarm.
      Traseul (tur-retur) pe care l-am ales însumează aproximativ 75 km, din care 20% este drum de pământ sau drum pietruit, restul fiind asfalt. Dificultatea traseului este una medie.
      Vom porni în drumeție la ora 9.00, iar la Voivodeni vom ajunge în jurul orei 13.00, fiind așteptați de gazdele noastre Hermina și Daniel Hirschi.
      Echipament necesar: Bicicletă MTB, cască, sursă de hidratare, pelerină de ploaie, scule și cameră de rezervă pentru bicicletă, energizante și voie bună.
      Participarea se face doar pe baza unei confirmări prealabile (până cel târziu joi, 7 Septembrie) la unul din cele 2 numere de telefon sau prin e-mail:
Claudia – 0740002655
Imre – 0743542020
E-mail: urbanhealthbyclaire@gmail.com

     Participarea la acest eveniment costă 40 lei/persoană. Drumeția se va organiza doar cu un număr minim de 10 participanți, numărul maxim de participanți fiind de 15 persoane.
Vă așteptăm cu drag!"

     Evenimentul este organizat de catre Clubul de Permacultura Mures si Urban Health by ClaIre.



     "Prin înființarea acestui club ne propunem:- să creăm un spațiu de dialog pentru cei pasionați de permacultură, dar și pentru cei aflați la început de drum în acest domeniu și care vor să afle mai multe despre permacultură;
- să facilităm un cadru de conectare, de împărtășire a experienței și de învățare, dar și de colaborare și acțiune;
- să identificăm oameni care, alături de cei cu experientă în domeniul permaculturii, doresc să contribuie la dezvoltarea și concretizarea de proiecte de permacultură în comunitatea în care trăiesc."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu