Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Targul National al Mierii - 15-17 sep 2017, Bucuresti, Ficusului 42

2 septembrie 2017

Targul National al Mierii - 15-17 sep 2017, Bucuresti, Ficusului 42

Targul National al Mierii - 15-17 sep 2017, Bucuresti, Ficusului 42



     "Un eveniment dulce ca mierea direct din stup: Târgul Național al Mierii, ediția de toamnă.
     Evenimentul este dedicat iubitorilor de produse apicole și celor care apreciază beneficiile produselor stupului. Cei peste 100 de participanți vor fi prezenți cu produse apicole românești obținute direct din stupină, suplimente alimentare pe baza produselor stupului, apicosmetice și alte produse apicole.
     Târgul Național al Mierii se adresează și celor care se îndeletnicesc cu stupăritul, apicultorilor. Vor fi prezenți producători de echipamente și utilaje apicole, produse pentru sănătatea albinelor, dar și publicații de specialitate.
     Târgul Național al Mierii este un prilej pentru iubitorii de produse apicole românești să se întâlnească direct cu producătorii acestora, dar și o continuare a unei lungi tradiții românești în domeniul apiculturii.
     La standul Complex Apicol Veceslav Harnaj veți putea degusta mierea Apis Felix și vinul din miere Vinum Apini. Noutățile din lumea apicosmetică vă așteaptă la răsfăț.
     Vă așteptăm cu brațele deschise în stup!"

     Evenimentul este organizat de catre, cu o tradiție în apicultură și apicosmetică din 1965.

     "Ne cunoasteti de 50 de ani. Povestea noastra incepea in anul 1957, cand profesorul Veceslav Harnaj si cativa prieteni, apicultori impatimiti, infiintau Asociatia Crescatorilor de Albine. Era prima asociatie a breslei apicultorilor din Romania. In 1965, tot din planurile profesorului Veceslav Harnaj, era infiintat Combinatul Apicol Baneasa, sub numele nostru de astazi: Complex Apicol Veceslav Harnaj. In Munchen in anul 1969 medalia de aur si premiul Intreprinderii “Agfa Gevaert” pentru filmul “Apis mellifica carpatica”, se acordau Profesorului Harnaj. Congresul Apimondia din anul 1971 aducea numeroase medalii de aur pentru: centrifuga cu 32 de rame cu transmisie hidraulica, tabloul automatizat de comanda al liniei de omogenizare a mierii, realizari ale Combinatului Apicol Baneasa. 16 medalii de aur erau deja decernate in 1977 Profesorului Harnaj pentru conceptia constructiva si tehnologica a Combinatului Apicol de la Baneasa. Din anul 1991 Combinatul Apicol Baneasa devenea Complex Apicol Veceslav Harnaj, numele nostru de astazi, in onoarea celei mai mari personalitati a apiculturii romanesti. Ducem mai departe traditia Profesorului Harnaj, facand beneficiile produselor apicole accesibile tuturor. Produsele noastre, apicosmetice, utilaje apicole, suplimente alimentare, au creat povesti intre mai multe generatii, si o traditie romaneasca cu renume mondial in domeniul apiculturii."



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu