Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Târgul pentru fermieri Agralim 2017 - 21-24 sep, Letcani

18 septembrie 2017

Târgul pentru fermieri Agralim 2017 - 21-24 sep, Letcani

Târgul pentru fermieri Agralim 2017 - 21-24 sep, Letcani



     Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la o ediție specială a celui mai apreciat târg agricol din Moldova, ediție ce marchează o nouă etapă a dezvoltării economice a sectorului agricol din regiune.

     În 2017, AGRALIM se desfășoară, pentru prima oară, în parteneriat cu Clusterul pentru Agricultură și Zootehnie „Agro Ferma”, în cel mai mare „Parc Agricol” din Romania, dezvoltat în jurul centrului TransAgrapolis.

     Fondat ca asociație de către cei mai mari antreprenori agricoli din regiune alături de Consiliul Judetean Iași, instituții de învățamânt și cercetare, firme de consultanță și servicii, Clusterul „Agro Ferma“ este primul centru integrat de servicii și productie pentru agricultură din România cu profil mixt agricol – zootehnic – horticol.

     Devenind evenimentul fanion al Clusterului Agro Ferma, AGRALIM se îmbogățește cu noi oportunități de sprijin pentru fermierii din regiune, pe cele trei direcții consacrate: soluții tehnice integrate pentru fermieri, consultanță tehnică și financiară, informații și acces la ultimele noutăți.

     Și anul acesta, AGRALIM va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant și dens, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din sectorul agricol.

     Nu vor lipsi deja tradiționalele prezentări și demonstrații cu utilaje agricole, vizitarea platformei, drive test de manevrare a tractoarelor, academia mecanizatorilor și o memorabilă petrecere câmpenească.

     Înscrierile pentru această ediție sunt în desfășurare. Ediția din 2017 va avea un număr limitat de spații de expunere, iar alocarea acestora se face în ordinea înscrierilor. Cei interesați de rezervarea unui spațiu trebuie să contacteze organizatorii la adresa denisa.broatec@abplus.ro sau la numărul 0751.111.601.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu