Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: V for Verde Local Market - 24 sep, Bucuresti, Spatiul M60

18 septembrie 2017

V for Verde Local Market - 24 sep, Bucuresti, Spatiul M60

V for Verde Local Market - 24 sep, Bucuresti, Spatiul M60



Tu unde mergi DUMINICA la piata?

     Ne plac ingredientele proaspete, de aceea ne revedem duminica, pe 24 septembrie, cu producatorii locali. Ne intalnim intr-un spatiu prietenos si central, in Spatiul M60.

     Pregatim un Local Market cu fermieri si producatori locali, cu bunatati produse responsabil care sa ne bucure prin prospetime. 

      Impreuna sustinem brandurile locale, adica micii fermieri care ne aduc legume si fructe din surse de incredere si produse bio si organice, made in ro.

      Un spatiu al ideilor verzi, mix de conversatie, gustari bio, zambete si energie pozitiva.

Ce gasim la V for Verde Local Market:

     Legumele si fructele le cumparam de la Nasul Roșu, care ne-a pregatit ladite intregi de produse proaspat culese de la ferma. Iar pentru a umple camara gasim conserve de zacusca, legume la borcan, gemuri. Numai bunatati.

     Paine artizanala cu maia de la Demetra Organic Bakery. Cu seminte, cu masline sau simple, doar din faina, apa si sare, toate organice.

     Multe sortimente de ceai aduse de Tashi: alb, alb aromat, ceai verde, ceai negru, oolong, gusturi autentice din Japonia, China sau India. Pentru o experienta completa iti alegi si accesoriile pentru servirea lor.

     Fagurele Cu Miere de salcam, de rapita, de balta sau de mana. Gasim multe sortimente aduse de albinele harnice din stupinele aflate in Parcul Natural Comana si zona Dobrogei.

     Ulei de floarea soarelui, presat la rece si certificat bio de la Bioloi. Pentru a obtine 100 ml de ulei sunt strivite 500 gr seminte de floarea soarelui crescute organic doar cu apa si soare.

     Mediteranea Gourmet cu ulei de masline, produse fara gluten, condimente, otet balsamic, suplimente, dar si o gama de cosmetice bio. Toate alese pe spranceana, produse de origine protejata si organice.

     La aceasta editie de V for Verde Local Market pregatim si un corner de cosmetice: 

     Bio Getika si cosmeticele cu particule de diamant și extracte naturale din plante.

     Blue Lily produse cosmetice din ulei de cocos organic certificat. Produse romanesti facute din ingrediente naturale si fara parabeni.
Ce pregatim?

     Un mix atent de produse alimentare slow food, produse naturiste, condimente si mirodenii, multe legume&fructe, dar si cosmetice bio cu care sa ne rasfatam.


Intrarea Libera
Duminica: 12.00 – 19.00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu