Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Gradina cu suflet din Bacau

15 septembrie 2017

Gradina cu suflet din Bacau

Gradina cu suflet din Bacau



Denumire: Gradina cu suflet
Familia: Radu
Localitate: Bacau

"Gradina cu suflet va ofera o gama diversificata de produse cultivate ecologic si preparete dupa retetele traditionale ale bunicii."


     O micuta si frumoasa afacere de familie. Asta inspira Gradina cu Suflet din Bacau. O activitate in care sunt implicati toti membri familiei, de la mic la mare, si le este fructificat la fiecare dintre ei la maxim fiecare indemanare.

     "Suntem implicati in acest proiect care a inceput acum doua luni, 4 oameni, exponenti a 3 generatii. Si voi incepe cu extremele: mezina familiei, mandria noastra, studenta la medicina in anul 3, este creierul design-ului produselor, creatorul catalogului ce va fi postat peste cateva zile si cea care contabilizeaza comenzile; urmatoarea la prezentare este Bibi, cea care are grija in cea mai mare parte a timpului de gradina si livada si care participa cu toate fortele si tot sufletul la prepararea produselor; urmeaza mandrul tatic care ar putea fi considerat "picioarele" acestei mici afaceri, fiind cel care se ocupa cu aprovizionarea si distribuirea produselor, iar atunci cand timpul ii permite isi uneste fortele cu noi la pregatirea preparatelor; ultima pe lista prezentarii sunt eu, cea mai fericita fiica, mama si sotie care, pe langa munca activa in producerea bunatatilor, ma ocup de gestionarea acestei pagini si de relatia cu clientii."



     O micuta afacere astfel, care are la baza un profund respect pentru munca, fara a uita invataturile inaintasilor, care le-au transmis cu tact modul de a face bunatati in mod cat mai natural, sanatos si conform traditiei romanesti.

     "Acesta afacere a inceput intr-un impuls de moment. Desi o aveam in cap de ceva timp, pierderea pe care am suferit-o in urma cu 3 luni cand tatal meu a plecat "acolo unde dreptii se odihnesc" m-a determinat sa-mi transform supararea in dorinta de a construi ceva care sa ma ajute efectiv sa trec peste. Asa ne-am aruncat intr-o activitate in care punem tot sufletul si prin care, in limita posibilitatilor incercam sa educam gusturi si sa demonstram, cu rabdare, ca putem renunta la chimicalele din comert in favoarea unor produse sanatoase, din fructe si legume netratate chimic."
     Sunt tot mai numerosi cei care isi schimba radical modul de a trai si se muta inapoi la tara, prelucrand terenul dupa metode clasice, cat mai natural, pentru a avea pe masa legume si produse sanatoase.

     "Probabil sunt multi ca noi care produc astfel de bunatati, si de aceea va invit sa le dati o sansa, sa le si sa ne cumparati produsele si cu certitudine vom avea cu totii de castigat. Tin sa va spun ca si noi suntem din categoria celor care au stat la bloc. De 9 ani ne-am mutat la casa, am inceput sa ne cultivam terenul si sa ne asiguram hrana din ceea ce producem. Diferenta de gust este uimitoare iar beneficiile pentru sanatate fara cuvinte. De aceea acum cand tanara noastra livada a intrat bine pe rod si cand avem deja o experienta de 9 ani in cultivarea legumelor, am decis ca surplusul sa-l transformam in bunatati dupa retete traditionale sau consacrate, pentru cei care doresc."


      Cum puteti consuma produsele Gradina cu Suflet? Livrarea se face personal în Bacău și Tg Mures, iar in restul tarii prin curier. Comanda se poate efectua prin intermediul aplicatiei Taraba Virtuală.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu