Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Farmers Market 1st Edition - 16-24 sep, Bucuresti, Labirint Concept Store

18 septembrie 2017

Farmers Market 1st Edition - 16-24 sep, Bucuresti, Labirint Concept Store

Farmers Market 1st Edition - 16-24 sep, Bucuresti, Labirint Concept Store



     Piata Urbana isi deschide portile sezonul acesta gazduind prima editie “Farmers Market”, eveniment dedicat exclusiv producatorilor locali de la noi din tara. 
     Te numeri printre aceia satui de mass-market, supermarketuri si produse care nu au legatura cu eticheta lor? Esti in acel punct in care cauti sa transformi rutina intr-un stil de viata sanatos? Dai search pe google dupa retete gatite in cel mai corect mod? Inseamna ca acest eveniment este pentru tine. 
     A plecat de la dorinta si nevoia de a trai sanatos intr-o era in care totul pare sa fie consumat artificial: mancarea, iubirile, job-urile.
     Tocmai de aceea ne-am propus sa aducem in termini actuali acel loc special amenajat cu care am crescut cu totii, unde oamenii se ocupă de comert si unde gasesti orice-ti doresti: de la legumele taranilor muncitori, la branza proaspata de la vacile crescute in curte si duse la pascut in fiecare zi, zacusca pregatita cu grija si rabdarea bunicii, la miere naturala, gemuri de toate felurile, carne sa-i satisfacem si pe cei nevegetarieni, vin si must sa ne inveselim ziua si toate celelalte lucruri facute cu pasiune.
      Hai sa sarbatorim impreuna bucuria toamnei la Labirint Concept Store, in weekend-urile 16-17, 23-24 Septembrie unde toate simturile noastre vor atinge cote maxime.

*PiataUrbana.ro – furnizor urban de experienta locala
**Eveniment realizat cu sprijinul: Domnului Stefan Ionita- intreprinzator particular din Bradet Arges, Nasul Rosu, Gradina din Gura Siriului, Madalina Paval, VlaviCons, Topoloveni, SkyFarm SRL, Vasile si Elena Stan, Florescu Emil, Paslaru Constantin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu