Promovare a produselor tradiționale și artizanale românești: Târgul Cetății - Târg de produse alimentare locale - 13-15 oct 2017, Tg Mures, Bd Cetatii

2 septembrie 2017

Târgul Cetății - Târg de produse alimentare locale - 13-15 oct 2017, Tg Mures, Bd Cetatii

Târgul Cetății - Târg de produse alimentare locale - 13-15 oct 2017, Tg Mures, Bd Cetatii


     Se apropie cu pasi repezi cea de-a doua editie a Targului Cetatii, care se anunta a fi cu mult mai ampla. Daca la prima editie au fost aproximativ 20 de producatori, la cea secunda se anunta ca vor fi peste 50. Multi dkntre ei ii cunoastem si suntem consumatori, am scris despre ei pe blogul nostru, si asteptam sa ii reintalnim si sa ne refacem stocurile. Altii, despre care nu stiam, suntem curiosi sa vedem ce produc. Noi vom fi acolo cu siguranta si vom scrie despre. Va indemnam si pe voi sa faceti la fel, sprijiniti micii producatori locali, care prin intermediul unor evenimente de acest tip reusesc sa se faca vazuti si sa isi comercializeze produsele facute cu atata truda!

     "Zeci de producători locali, mâncare sănătoasă, gamă variată de produse, prețuri de producător. Un prilej perfect pentru aprovizionarea pentru iarnă."

     "Targul Cetății își propune să încurajeze consumul de produse alimentare locale, să sprijine micii producători și să promoveze oferta acestora în rândul consumatorilor."

     "Târgul Cetății este cel mai mare târg de produse alimentare locale organizat vreodată la Tîrgu Mureș. Producători din Mureș, județele învecinate: Brașov, Cluj, Alba, Bistrița, Sibiu, Harghita, Suceava, dar și din alte zone ale țării vă așteaptă în perioada 13-15 oct 2017, pe Bulevardul Cetății din Tîrgu Mureș. Veți putea achiziționa, la preț de producător, zeci de feluri de brânzeturi și preparate din carne, legume, fructe, miere, pâine și produse de panificație, conserve, gemuri, siropuri, sucuri, mirodenii, băuturi spirtoase, bere și vin, ulei de primă presă, semințe și multe alte bunătăți autohtone.Targul Cetății va avea și o componentă gastronomică: Street Food Feast. Bucătari pricepuți vor pregăti preparate din bucătăriile: europeană, asiatică și americană. Va fi o sărbătoare a gusturilor și aromelor la care trebuie să fiți parte!"


     Pana in momentul de fata au confirmat prezenta le eveniment producatori precum: Berea Lăpuşna, Dealurile Uilei, Ferma Nealcosa, Fructe de padure Chihereana, Galffis Chocolates, Lavanda Montana Transylvania, Lavanda Victor, Levendula Virag, Luna Solai, Magazinul de miere Kepes, Manufactura De Brânză, Mica Ilinca, Petry, Prepelițele lui Holi, Rabarbura, Siropuri si dulceturi de la Hajni, Valeputna Gourmet, Vitafruct Ribes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu